Palvelut

Räätälöimme juuri sinulle sopivan toimintamallin metsätilasi hoitoon. Aktiivisena metsänomistajana voit hyödyntää palveluitamme sen verran kuin tarvitset tai voimme sopia suoraan avaimet käteen -palvelusta.

OTA YHTEYTTÄ!

Metsäpalvelut

Hoidamme metsiä kestävillä metsänhoitomenetelmillä. Toteutamme metsäsuunnittelua sekä metsänhoitotöitä aina taimikoiden perustamisesta metsänhoitotöihin.

Pyrimme turvaamaan luonnon monimuotoisuutta tähtäämällä kestäviin hakkuumenetelmiin ja suunnittelemalla kohteet paikan päällä kohteiden erityispiirteet huomioiden. Viimekädessä metsänomistaja päättää kuinka hänen metsässään toimitaan.

Metsien monikäyttö

Toimintaamme kuuluu metsien monipuolinen hyödyntäminen puuntuotannon ohella, muun muassa luonnontuotteiden keruu ja matkailupalveluiden liittäminen osaksi metsätalouden toimintaa.

Metsänomistaja voi osallistua itse keruutuotteiden  keräämiseen tai voimme hoitaa sen osuuskunnan puolesta.

Metsäomaisuuden hallinta

Metsäomaisuuden hallinta on tärkeä osa toimintaamme. Metsänhoitotoimenpiteet ja hakkuut toteutetaan yksilöidysti laatimamme metsäsuunnitelman mukaisesti.

Huolehdimme myös esimerkiksi metsäveroilmoituksestasi tai metsätilasi metsästysalueen vuokrasopimuksista ja autamme metsätilan hallintaan liittyvissä ongelmissa.

Kehitämme palveluratkaisuja metsätilan hallinnointiin ja työmaatoteutuksiin, jotta metsätilan omistaminen olisi mahdollisimman vaivatonta.